Greenpipe Faldstamme Relining – Den mest beboervenlige rør-renovering

Tærede faldstammer i køkken og bad er et stort problem og en renovering kan virke uoverskulig hvis hverdagen også skal hænge sammen. Med Greenpipe’s relining-metode bliver faldstammerne som nye – helt uden byggerod, larm, støv og støj. Beboerne slipper for nedrivning af eks­empelvis køkken og badeværelse, og der opstår ingen gener, mens rørene bliver fornyet.

 

Hurtig & Effektiv

Greenpipe’s faldstamme relining-process er lige så enkel som genial. Der bruges ingen kemikalier under arbejdet, og det en miljøvenlig renoveringsmetode uden byggearbejde med stort CO2-forbrug. Hele processen tager typisk kun 1-2 dage per lejlighed og resultatet er langtidsholdbar. Før vi går i gang dækkes gulvene grundig af, så lejlighederne holdes rene. Toiletterne og vandlåse afmonteres og sættes på igen efter reliningforløbet.

 • RENSNING
  – Faldstammen renses mekanisk med kæde og vand (om nødvendig med spuling)

 

 

 

 

 

 

 • UDTØRRING
  – Faldstammen udtørres med varm luft
  – Indvendig TV-inspektion og dokumentation af faldstammen

 

 

 

 

 

 

 • RELINING
  – Polyurethan sprøjtes u et jævnt, glat lag på indersiden af faldstammen med Greenpipe’s robotstyrede “Reliner”
  – Indvendig TV-inspektion og dokumentation af det færdige resultat

Læs mere om vores hurtigt hærdende relining produkt, der er 100% lugtfri og egner sig til alle typer rør, den unikke måde vi styrer projekter og beboerkommunikation på, samt vores tryhedsgaranti me Dobbelt Kvalitetskontrol.