Et nyt rør i det gamle

Vandrør

Kalk i vandrørene, rustrødt vand og vandskader er et pro­blem i mange huse. Men tanken om byggerod, larm og støv, når vandrør skal skiftes, er skræmmende for mange boligforeninger, boligejere og lejere.

Greenpipe fornyer vandrørene imens de sidder inde i væg­gen. Det giver en bespar­else på op til 50% i forhold til udskiftning af vandrør.

Med Greenpipe’s relining-metode bliver rør­ene som nye helt uden byggerod, larm, støv og støj. Beboerne slipper for nedrivning af eks­empelvis køkken og badeværelse, og der opstår ingen gener med støv og skidt, mens rørene bliver fornyet.

Hele relining-processen foregår meget hurtigt – det tager fx kun 3-5 dage at forny vandrør i en opgang på en etageejendom.

Under hele processen udføres der kvalitetskontrol af arbejdet. Kvalitetskontrollen udføres med endoscop og stikprøvekontroller.

Der gives 10 års tæt­heds­garanti på relinede vandrør.

Faldstammer 

Tærede faldstammer i køkken og bad er et stort problem.Tæringerne viser sig som røde rustpletter uden på faldstammerne (se foto neden for), og det er ikke rart at se på, at der kommer spildevand ud igennem faldstammen.

Vi afmonterer WC’erne på faldstammen og renser den helt ned til kælderen. I køkkenerne afmonterer vi vandlåsen og renser typisk fra under køkkenvasken. Derefter reliner vi ved at sprøjte en ny overflade på den indvendige side (se foto neden for).

Vandlåse

Vandlåsene, som ofte sidder i gulvene under afløbsristen i gulvene, bliver renset mekanisk fra gulvristen. Derefter “skyder” vi en ny imprægneret strømpe ind i vandlåsene. Imprægneringen hærder i løbet af 2 timer, og så er der skabt en ny vandlås inden i den gamle.

Afløb (bruse-/karbad)

Vi renser afløbet mekanisk og coater en ny overflade på indersiden af afløbet i det gamle rør, coatningen er hærdet i løbet af 2 timer, og så er der skabt et nyt afløb inden i det gamle.

Med Greenpipe’s strømpeforing af vandlåse og coatning af afløb bliver rør­ene som nye helt uden byggerod, larm, støv og støj. Beboerne slipper for nedrivning af eks­empelvis køkken og badeværelse, og der opstår ingen gener med støv og skidt, mens rørene bliver fornyet. Vi er desuden færdige med processen i løbet af få timer.

Se animationsvideoen der viser hvordan relining af vandrør fungerer

Se billeder fra en af vores byggepladser

Læs mere om hvordan det fungerer.