Om Os

Greenpipe A/S blev grundlagt af Søren Dallov Ibsen, der er uddannet bygningsingeniør, VVS-montør og er aut. VVS installatør, ligesom han gennem mange år har været direktør i en rådgivende ingeniørvirksomhed. Siden 1986 har han udelukkende beskæftiget sig med renovering og vedligeholdelse af bygninger.

Greenpipe bygger på ønsket om at tilføre nye teknikker til renovering af bygninger i Danmark. Relining af rør er en teknik, som tilbyder bygningsejere muligheden for nem og effektiv rørfornyelse. Metoden er hurtigere, billigere og fri for byggearbejde og støv.

Virksomheder som skal opretholde produktionen/driften, mens rørene renoveres samt husejere, boligselskaber og etageejendomme, har store fordele.

Greenpipe´s 4 ledende medarbejdere er håndplukket, og udgør et stærkt og erfarent hold fra relining branchen – alle med hver deres spidskompetencer.

Christof Strelander er CEO og Partner

Christof har mange års erfaring fra både kloak og relining branchen, og ved at projektstyring, beboerservice og kvalitet er altafgørende for at Greenpipe A/S er en succes i markedet.

Søren Ibsen er Salgschef og Partner

Søren har 8 års erfaring fra relining af beboelsesejendomme. Søren er samtidig bestyrelsesformand i Greenpipe A/S.

Brian Hansen er Projektleder og teknisk ansvarlig.

Brian er en meget dygtig teknikker, der har ansvaret for udførelsen af reliningen samt den tekniske del.

Thomas Bech Jørgensen er Projektleder og kvalitetsansvarlig.

Thomas har ansvaret for at projekterne styres professionelt i forhold til tidsplan, beboerservice, kvalitetskontrol og økonomi.

Greenpipe’s mission er at tilbyde markedets mest
beboervenlige rør-renoveringsmetode!

Vi lever op til de højeste krav mht. faglighed, kvalitet,
kundeservice og beboerkommunikation.

Vi sørger for at beboernes hverdag fungerer, mens vi renoverer deres rør,
og at beboerne får en langt bedre oplevelse med renoveringsarbejde end forventet.